Laadukkaat ja huomioonottavat hoivapalvelut

Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota hoivapalveluidemme laatuun, sillä me haluamme varmistaa, että Rinnekoti Jäsperlässä asuminen on mahdollisimman vaivatonta ja mukavaa. Meillä asukkaat saavat turvallisen ympäristön, jossa he pääsevät liikkumaan vaivattomasti ja osallistumaan halutessaan arjen askareisiin. Rinnekodin asukkaat muodostavat tiiviin, perheenomaisen yhteisön, jonka elämään ja aktiviteetteihin kaikki asukkaat ovat tervetulleita.
Tarjoamme asukkaille päivittäiseen elämään liittyvät peruspalvelut. Huolehdimme asukkaiden avun tarpeesta eri tilanteista, puhtaudesta, pyykkien pesusta ja huoneiden siisteydestä. Rinnekoti Jäsperlä huolehtii myös ruokailujen järjestämisestä, ja laitammekin perinteisiä kotiruokia puuhellaa käyttäen.

Peruspalveluiden lisäksi hoivakodissa on myös ammattitaitoinen parturikampaaja, joka on asukkaiden käytettävissä. Lääkäri vierailee Rinnekodissa talon puolesta kerran kuukaudessa, myös useammin asukkaan tarpeiden mukaan. Jalkahoitajan palvelut ovat myös ostettavissa joka kolmas kuukausi, ja hoivakodissa järjestetään hartaus joka toinen perjantai.

Rinnekoti Jäsperlä

Maisterintie 1

23600 Kalanti

02 841 5305